Lariss pe urmele INNEI si ale Alexandrei Stan!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 18:55

N-aveti cum sa nu fi auzit macar un fragment din piesa “Dale Papi”! Prima melodie lansata de Lariss a fost un boom atat pe piata muzicala romaneasca cat si pe cea internationala!

Lariss a studiat jazz si muzica usoara la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.  A inceput sa studieze vioara de la varsta de 7 ani, in copilarie cantand in toate corurile posibile, inclusiv in corul bisericii. In liceu a facut canto clasic dupa care s-a axat pe pop si jazz, muzica populara, soul, blues etc.

Artista e simpatica din cale afara si are o energie debordanta! Ai zice ca abia si-a serbat majoratul, dar Lariss are 25 de ani si este o tipa care n-are cum sa nu succeasca mintile oricarui barbat cu un asa zambet, cu o asa

privire ucigatoare si cu un stil vestimentar atat de sexy.##VIDEO137921##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.