A postat o imagine infioratoare pe Facebook: "Asa arata cancerul de piele!" Uite ce a patit din cauza ca mergea la solar de 5 ori pe saptamana

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 21:40

Tawny Willoughby, o tanara in varsta de 27 de ani din Marea Britanie, a postat o imagine socanta pe contul ei de Facebook, in incercarea de a trage un semnal de alarma.

La doar 21 de ani ea a fost diagnosticata cu cancer de piele, afectiune de care a ajuns sa sufere din cauza faptului ca obisnuia sa mearga de 5 ori pe saptamana la solar.

Fotografia, care ii prezinta chipul distrus, plin de cicatrici si arsuri, a devenit virala si a fost redistribuita de peste 50.000 de ori pe reteaua de socializare.

"Daca cineva are nevoie de un motiv bun pentru a renunta la solar, i-l ofer eu! Iata cum arata cancerul de piele! Folositi creme de protectie si, daca vreti sa aveti neaparat tenul bronzat, folositi mai

bine spray-urile autobronzante. Nu lasati un simplu bronz sa va distruga viata si sa va rapeasca bucuria de a va vedea copiii crescand! Aceasta este cea mai mare temere a mea in acest moment, pentru ca am un baietel de 2 ani", a scris Tawny in descrierea imaginii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”