SOCANT! Ce i-au uitat medicii in burta unei femei dupa ce i-au facut operatia de cezariana: "Incepuse sa imi vibreze in stomac"

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:38

O femeie din Iordania a dezvaluit ca medicii care i-au facut operatia de cezariana au uitata in interiorul ei...

Hanan Mahmoud Abdul Karim, in varsta de 36 de ani, a fost internata la un spital privat din Aman pentru a i se face operatia de cezariana. Femeia pretinde ca in timpul procedurii medicul si-a uitat in abdomenul ei telefonul mobil. Mama ei, Majeda Abdul Hamid, a povestit presei locale ca fiica ei a dat nastere unui baietel de 4,8 kilograme si totul parea a fi in regula. Cand fiica ei a ajuns acasa, povesteste femeia, a inceput sa simta dureri ingrozitoare la nivelul abdomenului si nu se mai putea misca.

"Am adus-o din nou la spital unde a nascut, insa medicii nu i-au facut nimic", spune mama ei.

Femeia a mers apoi la alt spital unde i s-au facut cateva ecografii care au indicat ca in abdomenul ei se afla intr-adevar un corp strain. Medicii au hotarat sa o operareze de urgenta pentru a-i scoate telefonul mobil. Cazul femeii a fost dezbatut si intr-o sedinta parlamentara din Iordania.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.