Pasiunea pentru gatit a facut-o celebra, iar retetele sale ii aduc tot mai multi bani in cont

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:38

Nu are restaurant, nu se duce nici la evenimente, ci isi posteaza virtual bunatatile! Urmeaza o poveste de succes al carui scenariu iti lasa gura apa!

„Vom  face astazi, impreuna, tiramisu cu capsune, iar pentru asta vom avea nevoie de piscoturi, mascarpone, smantana pentru frisca, zahar pudra, capsune proaspete si semintele de la o pastaie de vanilie.”

In spatele desertului  aromat se ascunde povestea unei tinere bucatarese, in varsta de 27 de ani  care a cucerit milioane de oameni si a ajuns sa se intretina din succesul la public!

In urma cu 3 ani, Geanina a fost convinsa de  sotul ei, Mohamed,  marocan de origine, sa impartaseasca virtual deliciile culinare  pregatite in casa cu-atata pasiune! Asa ca, zis si facut! Rolurile au fost

bine stabilite. Ea, bucatareasa care gatea in propria bucatarie, el, regizorul care filma si se ocupa de tot ceea ce inseamna postarea  pe internet a retetelor.
Niciunul nu se gandea, pe atunci, ca incepeau sa „coaca” o viitoare afacere.

Geanina a continuat experimentul cu retete pe internet, iar numarul celor care ii urmareau  filmuletele crestea de la un preparat la altul. Practic, preda lectii culinare, gratuit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Salate, specialitati marocane, deserturi de-ti lasa gura apa, de toate a postat Geanina pe internet, fara sa-si divulge identitatea.

Sotul sau ii filma doar bunatatile, fara sa-i dezvaluie chipul. Urmareste in materialul video de mai jos o poveste de succes!