Un batranel facea trafic cu alcool la azilul de batrani. Cand au aflat cum isi cheltuia banii, l-au dat afara. Uite cum l-au prins

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 iul 2022, 23:20

Un batran de 70 de ani din statul american Philadelphia obisnuia cumpere bautura pentru colegii care nu se puteau deplasa, pentru un comision.

Ingrijitorii azilului l-au surprins pe batran cu o prostituata in pat, in camera sa din interiorul complexului. Acesta platise serviciile femeii cu banii obtinuti din vanzarea de alcool catre alti colegi.
Politistii au declarat ca barbatul, inca in putere, mergea la cumparaturi de bautura, pe care o vindea, cu un adaos, colegilor imobilizati.
Personalul azilului il suspecta de mai multa vreme ca folosea banii pentru a plati serviciile prostituatelor, insa nu se asteptau ca acestea sa fie aduse in institutie.
Batranul a ramas fara subventia de la stat pentru cazarea in azil si a primit interdictia de a mai intra in azilul care l-a gazduit pana de curand.

Ingrijitorii azilului l-au surprins pe batran cu o prostituata in camera sa din interiorul complexului. Acesta platise serviciile femeii cu banii obtinuti din vanzarea de alcool catre alti colegi. Femeia s-a ascuns sub pat pentru a nu fi gasita insa a fost observata in timpul unui control

Politistii au declarat ca barbatul, inca in putere, mergea adesea la cumparaturi de bautura, pe care o vindea,

cu un adaos, colegilor imobilizati.  Personalul azilului il suspecta de mai multa vreme ca folosea banii pentru a plati serviciile prostituatelor, insa nu se asteptau ca acestea sa fie aduse in institutie.

Batranul a ramas fara subventia de la stat pentru cazarea in azil si a primit interdictia de a mai intra in azilul care l-a gazduit pana de curand.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”