Vestea despre Julio Iglesias ii pune pe jar pe toti fanii din Romania. De ce a fost amanat concertul programat pe 20 mai

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 20:05

Toata lumea asteapta primul concert in care apar impreuna Julio Iglesias si fiul sau cel mare, dar o veste i-a alarmat pe fani.

Concertul de pe 20 mai din Bucuresti s-a amanat pentru  2 iulie. Ce s-a intamplat? "Am avut niste probleme tehnice", explica artistii. Ce fel de probleme tehnice ar fi putut aparea pe scena unde artistii dau mereu concerte? Fanii bucuresteni ai celui mai indragit cantaret latin din lume nu pot sa nu fie totusi ingrijorati.  Au platit pentru a-l vedea pe idolul lor peste o saptamna si il vor vedea peste o luna si jumatate.

Julio Iglesias Jr. face lumina. Sa aiba tatal sau probleme de sanatate? "El este bine, este foarte bine, cum am zis este vorba doar de niste probleme tehnice”, a declarat Julio Jr. Mai norocosi sunt clujenii, care ii vor putea vedea pe indragitii cantareti  pe 22 mai.

Bun, ne-am lamurit, Julio Iglesias este bine. Asa ca am fost curiosi sa aflam  cum e viata intr-o familie cu atatia barbati celebri?

„Eu am o relatie extraordinara cu tatal meu, adevarul este ca tatal meu este o persoana simpatica, adorabila, il iubesc mult si

un mare artst(…) ne intelegem foarte bine, radem mult impreuna foarte mult  si avem o relatie extraordinara. De fapt, o sa vina o zi cand o sa cantam toti trei. Deci o sa cantam tata, cu mine si cu fratele meu!”,
a marturisit Julio Jr.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Imbracat

lejer, cu maiou, blugi si tenisi, n-ai zice ca Julio Iglesias Jr.  are 25 de ani. In prezent, este casatorit cu un manechin celebru dar nu se gandeste la mostenitori.

##VIDEO138038##