Caz socant, UNIC in istoria medicala! Ce au gasit medicii in burta unei fetite de 5 ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:41

Jurnalele medicale relateaza in amanunt cazul socant al unei fetite care a nascut la varsta de doar 5 ani.

Lina Medina a venit pe lume in data de 27 septembrie 1933 in Paruange, un satuc izolat din Peru. Dezvoltarea fetitei a fost anormala: la varsta de doar 8 luni avea deja menstruatie, iar la 4 ani sanii ii erau complet formati.

Cand a implinit 5 ani abdomenul ei a inceput sa se umfle, iar parintii au crezut initial ca are o tumoare abdominala. Au dus-o la samani pentru un ritual de purificare, insa cand au vazut ca micuta nu se vindeca au fost la control la un spital.



Au aflat cu stupoare ca Lina era insarcinata. In data de 14 mai 1939, la varsta de doar 5 ani si 7 luni, micuta dadea nastere prin cezariana unui baietel perfect sanatos, care cantarea 2.7 kilograme.

Gerardo Lozada, medicul care s-a ocupat de ea, a fost uimit de cele intamplate si a documentat cazul in amanunt. In fotografia de mai jos, realizata in 1940, ea apare alaturi de fiul ei, atunci in varsta de 11 luni, si de doctorul Lozada:


Lina Medina s-a casatorit in anul 1972 si a adus pe lume
un al doilea baiat, la 33 de ani de la prima sarcina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”