Christian Sabbagh: "Divortul nu ne-a afectat!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

In aceasta seara, de la ora 22:00, Christian Sabbagh vorbeste in exclusivitate pentru reporterii emisiunii "D-Paparazzi" despre divortul prin care a trecut in urma cu un an.

Prezentatorul principalului grupaj informativ de stiri la Kanal D dezvaluie cum au fost impartite atributiile de parinti dupa separare. Cu toate ca au trecut printr-un divort, relatia dintre Christian Sabbagh si Louise este una de prietenie.

Cei doi demonstreaza ca exista viata si dupa o despartire, iar micuta Yasmine nu simte lipsa niciunui parinte pentru ca are parte de toata atentia si iubirea amandurora.

"Divortul nu ne-a afectat.

Eu o respect pe Louise; anul trecut am fost impreuna la mare, in vacanta, anul acesta vom face la fel", a spus Christian Sabbagh.

Care a fost replica lui Louise si ce regret are Christian Sabbagh dupa divort veti putea afla in aceasta seara, de la ora 22:00, in emisiunea "D-Paparazzi", intr-un interviu inedit cu prezentatorul Stirilor Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.