Uite ce a dezvaluit Gabi Cristea despre sotul ei in timpul emisiunii: "de cand ne-am casatorit, Tavi imi tot contabilizeaza..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Gabi Cristea isi tachieaza sotul ori de cate ori are ocazia. Astfel, cei doi se intrec in replici care mai de care mai spumoase in timpul emisiunii "Te vreau langa mine".

De data aceasta, Gabi a tinut sa dezvaluie tuturor ce face sotul ei de cand s-au casatorit: vreau sa va spun un lucru: de cand ne-am casatorit, Tavi imi tot contabilizeaza: Asta ai facut in calitate de nevasta, drept urmare astazi m-am imbracat in galben pentru ca astazi fac prima criza de gelozie in calitate de nevasta! Vezi in materialul video alaturat ce i-a facut Tavi sotiei lui incat aceasta s-a enervat atat de tare in timpul emisiunii!##VIDEO138094##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.