Scene de groaza in vila unui cuplu de milionari din Pitesti! Un individ mascat s-a napustit peste cei doi soti in miez de noapte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:42

Politistii nu au reusit sa-l gaseasca inca pe autorul jafului de sambata noapte din Pitesti.

Individul care a intrat peste omul de afaceri inarmat cu o ranga parca a disparut. Asta desi vila in care locuiesc victimele are si un sistem de supraveghere video.

O scena de groaza s-a petrecut sambata noaptea in vila unui cuplu de milionari din Pitesti. Atacul a avut loc intr-o zona rezidentiala de lux, teroretic sigura. Un individ mascat s-a napustit peste cei doi, in miez de noapte si a inceput sa-i loveasca.

Sotia se afla pe terasa. A fost prima atacata. Apoi individul a urcat la etaj si s-a napustit peste milionar, care dormea alaturi de fiul sau de numai 6 ani. Copilul a inceput sa tipe in timp ce tatal sau era lovit.

Dupa o jumatate de ora, barbatul si-a revenit. Dand dovada de o putere iesita din comun, si-a luat sotia in brate si a dus-o chiar el la spital.

Individul mascat a reusit sa fuga cu 5.000 de euro si 7.000 de lei. In casa, in momentul jafului, mai erau bona si al doilea copil al familiei. Din fericire, au scapat nevatamati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timp ce atacatorul este cautat in judetul Arges

si in imprejurimi, sotia a fost transportata la spital, in capitala, pentru ingrijiri medicale de specialitate. Starea femeii este grava dupa atacul de o violenta iesita din comun. Acum, psihologii trebuie sa stabileasca si daca baiatul de 6 ani, martor la atac, nu va avea de suferit dupa scenele teribile la care a asistat! Cei doi conduc o firma internationala de transport si au reusit sa adune o avere impresionanta!