Gabi Cristea, extrem de nervoasa: "Intrebarea mea este: sunt numai femei lauze? Aveti program numai de patru ore si o zi pe saptamana"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Gabi Cristea a vrut sa isi schimbe buletinul, insa nu a avut sorti de izbanda. Uite ce a patit vedeta TV cand a mers la Directia de Taxe si Impozite.

"Am optat sa imi schimb numele in buletin, o intreaga tevatura. Acum nu am acte, are sotul pentru mine. M-am interesat cum pot face asta si am intrat pe internet sa aflu care este programul de la Politie. Sunt om care muncesc, nu stau cu picioarele in sus, acasa. Acolo au program o zi pe saptamana, joia! Stati, lucrurile nu sunt cum par. Trebuie sa platesc niste taxe ca daca m-a mancat, trebuie sa ma scarpin.

Trebuie sa platesc ca sa intru in legalitate. Nu costa mult, nu ma plang, dar se platesc la Taxe si Impozite. La ei, dupa-masa, e deschis doar miercurea. Institutiile sunt in aceeasi cladire, in Piata Amzei, dar nu ai unde sa parchezi masina. Si noi stam in Otopeni, rup Bucurestiul in doua. Intrebarea mea este: sunt numai femei lauze? Aveti program numai de patru ore si o zi pe saptamana.

Eu nu muncesc?", a spus Gabi foarte intrigata.##VIDEO138291##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”