Nebunie mare in platou la WOWbiz! Romeo Fantastik si fiul lui, Geo Fantastik au cantat "Carolina"!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 17:50

Romeo Fantastk a venit in platoul WOWbiz alaturi de fiul sau si au facut mare show.

Amandoi au interpretat celebra piesa "Carolina" dar, inainte, Geo Fantastik, fiul lui Romeo, a spus cateva lucruri despre el si relatia cu tatal lui.

Geo este mandru ca are un tata celebru, a spus ca a invatat de la el multe, mai putin metodele de agatat. A ajuns si el sa cante si vrea sa se bucure in viitor de succesul tatalui sau.


"Nu ii cer sfaturi in dragoste.

Merg pe sfaturile mele. Probabil ca eu mostenesc ceva de la el. Nu regret nimic legat de tatal meu. Chiar vreau sa ii multumesc lui tata pentru ca am vazut ce e viata si stiu cum sa ma descurc acum. Bunica, tata si mama au avut mereu grija de mine. Tata a incercat atat cat a putut sa aiba grija de mine. Eu sunt un om vesel si fac pe toata lumea sa rada"
a marturisit fiul lui Romeo Fantastik la WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.