Gabriela Cristea, primul filmulet emotionant de la cununia civila. Uite cum s-a desfasurat grandiosul eveniment si cat de fericiti au fost mirii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Gabriela Cristea si-a postat pe pagina unei retele de socializare un filmulet cu o incarcatura sentimentala atat pentru ea cat si pentru sotul ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cistea a facut public primul filmulet de la cununia civila si de la petrecerea care a urmat la scurt timp dupa ce a devenit in mod oficial sotie. Vedeta TV a postat alaturi de filmulet si un mesaj pentru toti cei care au fost prezenti la eveniment. Urmareste in exclusivitate cateva momente inedite de la nunta vedetei, aici alaturat!

Toate momentele importante ale evenimentului s-au desfasurat pe muzica cantata si compusa de insusi sotul Gabrielei special pentru ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.