A spulberat o gravida pe trecerea de pietoni, insa este inca liber!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 17:05

Si asta chiar daca rezultatele analizelor arata ca a urcat beat la volan. Biata victima e tot in coma, iar medicii fac eforturi disperate sa-i salveze pruncul!

Inca tulburat de cele intamplate, paramediul Laurentiu Ganea, sotul Iuliei nu-si poate reveni din soc. Cu o zi inainte, cei doi au fost la ultimele cumparaturi pentru primul lor copil pe care-l asteptau nerabdatori- un baietel. Soarta a facut insa ca micutul sa vina pe lume mai devreme si in cel mai cumplit mod.

Pentru acest sot si tata, momentul dureros in care sotia i-a fost smulsa din maini de soferul baut nu poate fi sters din minte.

De doua zile, se plimba abatut, cand la capataiul fiului, cand la cel al sotiei, ambii muribunzi.

Soferul, care probabil a realizat nenorocirea pe care a produs-o abia dupa ce si-a revenit din betie, avea o alcoolemie care-ti da fiori: 1.7 la mie au aratat testele de sange. Pusi in fata rezultatlor halucinante, procurorii spun ca vor cere arestarea angajatului primariei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca

o coincidenta, viceprimarul, seful referentului care a zdrobit-o pe Iulia, este chiar o ruda de-a ei. Totusi, si-a gasit puterea sa spuna vorbe frumoase despre angajatul sau. Nu-si explica nici el ce a fost in mintea barbatului de a ales sa se urce atat de baut la volan. Stie doar ca era in concediu cand a nenorocit o familie, pe trecerea de pietoni.

Pe de alta parte, la Terapie Intensiva, atat femeia, cat si pruncul nevinovat, smuls din pantecele mamei in ultima clipa, ca sa fie salvat, inca lupta pentru viata.