Imagini dementiale! Arthur de la Ceptura si gunoierul Ioanei Tufaru s-au luat la bataie! "Maaa nebunule! Hai, hai!" - Uite ce au fost in stare sa faca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 16:50

Facerea de bine, nu se termina bine! Arthur de la Ceptura a vrut sa le faca un bine Tufarilor si sa le ofere un acoperis deasupra capului, dar acum regreta amarnic!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16782104/1/media-143219035662012600.png
Dupa ce si-au petrecut noaptea nemancati, Arthur si Ionut au plecat in zorii zilei la munca in sat. Regele din Ceptura l-a intruit pe guionerul lui Tufaru cum sa se comporte atunci cand merge cu ziua la munca. I-a explicat ca trebuie sa fie harnic, sa vorbeasca frumos, sa nu fumeze mult si foarte important sa nu fure.  Urmareste un VIDEO de senzatie pe wowbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.