Acestea sunt cele mai geloase zodii! Uite la cine trebuie sa fii foarte atent

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:51

Chiar daca gelozia este un sentiment uman, aceasta este mai mult sau mai putin prezenta in vietile noastre in functie de semnul astrologic in care ne-am nascut.

Iata cat de mult sunt afectate zodiile de gelozie:

Berbec
Berbecul este un gelos recunoscut. Poate nu este atat de gelos incat sa ii otraveasca viata de zi cu zi a partenerului de viata insa este extrem de impulsiv. Aceasta impulsivitate a Berbecului s-ar putea manifesta sub forma geloziei.

Taur
Mai mult decat gelos, Taurul este un posesiv.

Acest lucru este evident atat in viata sa afectiva cat si in celelalte sectoare ale vietii. Astfel, in momentul in care se angajeaza intr-o relatie amoroasa, isi pune toate sperantele in relatia respectiva.

Gemeni
Gemenii sunt independenti, cerebrali si prefera sa stea departe de conflicte. Astfel, daca nu este gelos, asteapta acelasi lucru din partea partenerului de viata. Insa acest lucru nu inseamna ca este un indiferent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rac
Gelozia Racului s-ar putea explica printr-o lipsa de incredere in sine.

Racul nu are o natura geloasa insa simte nevoia sa se simta in siguranta, are nevoie de atentie si de dovezi de iubire pentru a se simti in perfect echilibru.

Leu
Leul nu este un gelos, este un posesiv. Pasional, Leului ii place sa... citeste mai multe pe kfetele.ro!