O femeie a slabit 75 DE KILOGRAME si acum se teme ca sotul o sa o paraseasca. Doamne, ce gusturi are barbatul asta...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:53

O femeie care cantarea 300 de kilograme a reusit sa slabeasca 75 de kilograme, la recomandarea medicilor. Acum, se teme ca va fi parasita de sot.

Majoritatea femeilor ar sarbatori daca ar reusit sa slabeasca 75 de kilograme dar, pentru  Sharon Hill, o femeie obeza in varsta de 34 de ani, din Marea Britanie, aceasta reusita a fost si un motiv de ingrijorare.

Femeia a fost avertizata de doctori ca cele 300 de kilograme ii pun viata in pericol, asa ca a acceptat sa fie operata pentru instalarea unui bandaj gastric. Acum este mai sanatoasa, dar se teme ca sotul o va parasi pentru o femeie mai mare.

"Stiu ca lui Andrew ii plac femeile mai mari si ma tem ca, pe masura ce slabesc, nu ma va mai considera atragatoare", a explicat ea. "Sunt cea mai mare femeie cu care a fost si sper ca va avea aceleasi sentimente pentru mine cand voi fi mai slaba", a marturisit Sharon.

Andrew are 45 de ani si cantareste 170 de kilograme.

El a recunscut ca e atras de femeile grase, dar spune ca sotia sa nu are de ce sa se teama.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi s-au cunoscut pe un site dedicat persoanelor obeze in 2007 si s-au casatorit cinci ani mai tarziu. La cateva luni dupa casatorie, ea s-a ingrasat cu

cateva zeci de kilograme si a ajuns imobilizata in casa. NU mai putea sa se miste sau sa faca treaba prin casa iar sotul o ajuta sa se spele sau sa se imbrace.

Sansa ei a fost un anunt care oferea o operatie gratuita pentru micsorarea stomacului, in schimbul participarii la un documentar TV.