Horoscop de weekend: 23-24 mai. Afla ce ti-au pregatit astrele la sfarsit de saptamana

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:54

Citeste previziunile astrologice pentru weekendul 23 - 24 mai 2015.

BERBEC
Discutiile si demersurile incepute in acest week-end vor continua timp de cateva zile sau saptamani, perioada in care iti vei putea construi sau consolida imaginea si credibilitatea.

TAUR
Weekendul acesta presupune o calatorie mai lunga sau studiu. Totodata, poti discuta pe marginea unui contract sau poti decide sa urmezi un curs, de pe urma caruia sa obtii niste competente utile.



GEMENI
Weekendul acesta poate aduce discutii interesante si colaborari fructuoase. Prin urmare, esti in plin proces de confirmare a pregatirii profesionale si de ascensiune.

RAC
Ai tendinta de a cere si de a astepta mult de la partener si de la ceilalti, insa ai grija sa oferi si tu macar atat cat ceri.

LEU
Weekendul acesta este perfect pentru distractie si pentru a iesi cu prietenii, dar si pentru iubire.
Dorinta ta de aventura, cu siguranta, te va tine departe de casa in aceste zile.

FECIOARA
Week-endul acesta poti fi mai tandru, reusind sa-ti surprinzi partenerul de viata. Daca nu esti intr-o relatie atunci zilele acestea te poti indragosti.

BALANTA
Weekendul acesta esti in verva si comunici foarte deschis, fapt care te poate ajuta sa-ti faci noi relatii si cunostinte.


SCORPION
Weekendul acesta ar fi indicat sa... citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”