O tanara petrecea cu prietenii in gradina, cand a inceput sa ploua cu o substanta maro. Au ramas socati cand au realizat ce CADEA DIN CER 

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 07:54

Jacinda a organizat o petrecere cu prietenii, pentru ca tocmai implinise 16 ani. O sa povesteasca toata viata despre aceasta intamplare.

Petrecerea tinerei nu a fost una surpriza, insa surpriza de care a avut parte e de neuitat.Imediat dupa ce au taiat tortul, din cer a inceput sa ploua peste cei 40 de invitati cu fecale.

"Din senin, din cer, o gramada de fecale au picat pe ea", a povestit tatal vitreg al sarbatoritei pentru un post local de televiziune.

Cortul din gradina a oprit majoritatea reziduurilor dubioase, dar o parte au aterizat pe invitatii din curte sau din piscina si chiar pe sarbatorita.

"Am avut noroc ca terminasem cu  tortul, l-am dus inapoi in casa. In mai putin de doua minute ceva a picat din cer, era maro si era peste tot", a povestit Kristie Rogy, o invitata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Invitatii au descoperit, cu ajutorul telefonului mobil,

ca 5 avioane survolau casa in momentul incidentului. Autoritatea Aeronautica Federala a anuntat ca investigheaza incidentul bizar.