VESTE exceptionala pentru soferii din Bucuresti! Uite ce se intampla cu circulatia in zona Splaiul Independentei - Podul Izvor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 13:50

Lucrarile de reparatii din zona Splaiul Independentei - Podul Izvor au fost finalizate, iar amplasamentul a fost predat catre Euroconstruct S.A.

Apa Nova Bucuresti impreuna cu antreprenorul Dimar S.A. au finalizat, in cursul serii trecute, lucrarile de reparatii la canalul colector de pe Splaiul Independentei, zona Podului Izvor, lucrari determinate de avaria care a avut loc in data de 19 mai 2015.

Conform indicatiilor Administratiei Strazilor, incepand cu ora 07.30, amplasamentul este  predat, de catre Apa Nova Bucuresti, societatii detinatoare a contractului de intretinere a carosabilului, Euroconstruct S.A.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apa

Nova Bucuresti regreta disconfortul creat soferilor si riveranilor si multumeste pentru sprijin Brigazii de Politie Rutiera si Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.