O catelusa de 10 ani si-a pierdut vederea din cauza glaucomului. E emotionant ce fac cei doi frati mai mici in fiecare zi, pentru ea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:55

Kiaya, o catelusa de 10 ani din rasa Akita si-a pierdut vederea dupa ce a fost diagnosticata cu glaucom la ambii ochi, in 2013.

Cei doi frati mai mici, Keller, de doi ani si Cass, de opt ani sunt acum cei care au grija de ea. Ei o ghideaza si o protejeaza atunci cand e pe punctul de a se lovi de ceva. Cass a fost cel mai grijuliu cu ea, chiar de cand si-a pierdut primul ochi. Keller s-a adaptat mai greu la boala surorii sale mai mari, dar, pe masura ce s-a maturizat, a devenit mai protector.

"Cred ca ar fi pierduta fara ei", a marturisit  Jessica VanHusen, proprietara celor 3 caini, o americanca din statul Michigan. "Se bazeaza pe ea. Cand in tra in casa, din gradina, se imping in ea. O protejeaza."

Dr. Gwen Sila oftalmologul veternar care a operat-o pe Kiaya a marturisit ca este uimit de modul in care o ghideaza cei doi frati. "E clar ca incearca sa o protejeze.

Simtul loialitatii de care dau dovada e incredibil", a declarat doctorul.

Dupa ce a fost diagnosticata cu glaucom, Kiaya si-a pierdut ochiul stang in 2013 si pe cel drept in 2014.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: