SUEDIA A CASTIGAT FINALA EUROVISION 2015. Pe ce loc s-a clasat Romania

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:55

Suedia a castigat finala EUROVISION 2015, cu piesa "Heroes", interpretata de Måns Zelmerlöw.

Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu melodia "De la capat/ All Over Again", a ocupat pozitia 15-a. Finala a avut loc sambata seara, la Wiener Stadthalle.

Cea de-a 60-a editie a concursului Eurovision s-a desfasurat la Viena, in Austria, dupa ce artistul travestit Conchita Wurst a castigat editia din 2014 a competitiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix".


Editia din 2016 a concursului Eurovision se va desfasura in Suedia, dupa ce cantaretul Måns Zelmerlöw a castigat competitia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obtinut un total de 365 de puncte.


Pe urmatoarele doua locuri in clasament s-au situat Rusia, cu 303 puncte, si Italia, cu 292 de puncte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Trupa Voltaj a reprezentat Romania la Eurovision 2015, cu melodia "De la capat/ All Over Again", ocupand locul al 15-lea in finala competitiei.


Reprezentantii Romaniei au obtinut un total de 35 de puncte. Cele mai multe puncte, 12, au fost acordate Romaniei de Republica Moldova.

La randul sau, Romania a acordat 12 puncte Italiei, 10 puncte- Rusiei si 8 puncte- Suediei.( sursa Mediafax)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.