Iata ce se poarta anul acesta in materie de inele de logodna!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:57

Suntem in sezonul nuntilor, iar inelele de logodna si verighetele sunt la mare cautare.

Trebuie doar sa stiti ce bijuterii se poarta anul acesta si care vi se potrivesc in functie de personalitate. Ce spun specialistii?  
Cum  femeile isi doresc  inele de logodna cat mai deosebite, am aflat ca la moda sunt  bijuteriile  din tantal, un  metal descoperit in urma cu 200 de ani, in Suedia, a carui duritate este aprecitata de toti bijuterii.

Diamantul montat  este de 0, 23 carate, asa ca pretul inelului se ridica la  cateva mii de lei.

Daca alegeti, insa, un diamant mult mai mare, pretul poate ajunge  la cateva zeci de mii de Euro. Rubinele, smaraldele si safirele sunt pietre care se poarta si anul acesta. Asa ca nu veti da gres cu o astfel de bijuterie. Dincolo, insa de stralucirea bijuteriilor purtate la evenimente speciale sau zi de zi, aceste podoabe pot sa ne influenteze starea.


„Deci, pentru unii, cristalele, pietrele pretioase sunt benefice, iar pentru alte persoane nu sunt, pentru ca in structura lor au deja acel element.(…)Conteaza
si culoarea pietrelor. Pentru anumite persoane, rubinul este favorabil deoarece contine culoarea rosie, elementul focElementul foc ne ajuta in digestie, in controlul tensiunii arteriale, ne ajuta foarte mult inima, pentru persoanele care au acest element e foarte bine sa poarte pietre de culoare rosie, cum este rubinul.”(…) Pentru alte persoane, smaraldul, deoarece tine de culoarea elementului lemn. Sunt persoane care au probleme cu ficatul, culoarea verde este foarte buna! Un smarald este bun sa fie purtat.”,
spun specialistii.

Asa ca, inainte de a comanda o bijuterie este bine sa  stiti nu doar cat valoreaza, ci si daca este compatibila cu organismul dumneavoastra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.