SABBAGH IN ACTIUNE: imagini-document de la unul dintre cele mai sangeroase masacre comise in Romania ultimilor 15 de ani!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 11:50

Sunt inregistrari socante, cu un puternic impact emotional, care arata dementa unuia dintre cei mai cruzi asasini.

Pentru fiara din Balcani, Konstantinos Passaris, viata unui om nu inseamna absolut nimic! Duminica, 25 noiembrie 2001, ora 2 dimineata, mai multe focuri de arma rasuna in centrul capitalei. In doar cateva minute isi fac aparitia o multime de echipaje de politie. Criminalistul Politiei Capitalei inregistreaza imagini tulburatoare. O multime de curiosi e adunata in fata casei de schimb valutar Le Petit Bijou. Oamenii sunt pur si simplu inmarmuriti. Nu le vine sa creada ca sunt martorii unei scene mai sangeroase decat in filmele americane.

Criminalistii isi pregatesc in graba trusele, iar politistii securizeaza zona pentru a nu pierde niciun indiciu care ar putea duce la prinderea criminalului. Camera politiei surprinde primele imagini din interiorul casei de schimb valutar.  In urma cu numai cateva minute, doi oameni erau executati aici cu sange rece. Criminalul pare sa- i fi luat prin surprindere pe casier si pe paznic, cand jucau sah, dupa cum demonstreaza piesele imprastiate pe jos si tabla.

Atacul a fost rapid si feroce. I-a fortat  sa deschida seiful si sa-i dea toti banii. Chiar daca oamenii s-au supus, nu le-a crutat viata! Urmareste un reportaj cutremurator marca SABBAGH IN ACTIUNE!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: