CIRC si SCANDAL! Sora lui Leo de la Strehaia, disperata sa o gaseasca pe Beyonce de Romania!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 11:45

S-a dus peste Deea acasa, ca sa se certe cu Madalina si sa o convinga sa il lase in pace pe fratele ei.

Leo de la Strehaia nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la fosta iubita a lui Nicolae Guta! I-a dat aurul din casa si o copleseste cu cadouri.

Olga a cautat-o pe Beyonce de Romania prin tot Bucurestiul. A fost la ea acasa si, fiindca nu a gasit-o, a mers acasa la Deea, prietena ei, sperand ca blonda sa fie acolo. Ea e convinsa ca bruneta o ascunde pe undeva, ca sa evite confruntarea cu ea. 


"Am venit sa o caut la nasa ei, ca acasa nu era. Vreau sa vorbesc cu ea, nu face bine ce face. Fratele meu are familie acasa, ce vrea de la el? Are doi baieti si doi nepoti. Ce are ea de gand cu fratele meu? Nu intelege ca trebuie sa il lase in pace? A inceput si ea ca Renata? Leo are familie, fetele astea de ce nu se gandesc? Sotia lui sufera de 20 de ani, nu de acum.

Sa ne lase in pace. Mama e bolnava din cauza ei! Vreau sa vad unde se ascunde. Am sunat-o si nu-mi raspunde. Mi-a spus cineva ca sta ascunsa acasa la Deea, la nasa fetitei ei. Scoate-o afara pe Madalina! N-am treaba cu tine, Deea, eu vreau sa vorbesc cu
Madalina", a spus Olga. /www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16782348/1/media-143262319775766400.jpgNu stiu daca Madalina s-a mai vazut cu Leo. Nu stau la picioarele ei.
Eu din cate stiu nu mai au nicio treaba. Nu au iesit in oras impreuna. Nu i-a cumparat niciun cadou Madalinei. Nu ma bag eu in viata lor", a explicat nasa fetitei lui Beyonce. 

Femeia, venita tocmai de la Strehaia ca sa poarte o discutie cu Beyonce, e disperata sa puna lucrurile la punct si sa o convinga sa renunte la relatia ei cu Leo, pe care il "suge" de bani.

##VIDEO138637##

"Madalina a fost acasa la Leo, iar el i-a aratat cocoseii (n.r. galbeni)? Nu stiu cati mai are, oricum la noi la tigani nu se spune cati are. Leo are bani, ca a facut tata avere cu cazanele. V-a invatat Renata sa trageti de el? V-ati vorbit sa il "faceti" pe Leo? I-a mancat 100 de cocosei! Va dati seama? Pe Leo nu il iubeste nimeni, doar familia lui il iubeste.

Femeile il vor pentru bani. Suna dupa Madalina, sa aflu unde este ca sa vorbesc cu ea, ma duc dupa ea", a tunat sora lui Leo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(Sursa: WOWbiz.ro)

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.