Pare un desen normal dar, cand apropii imaginea... e CUTREMURATOR cum a fost desenat

Editor: Silviu Bunea Author: S.B.
Actualizat: 25 aug 2021, 07:05

Intr-un azil de batrani din statul american Oregon un barbat creaza adevarate opere de arta desi sufera de o boala grea.

Paul Smith isi petrece zilele in fata unei masini de scris insa el nu este scriitor, ci artist vizual. El foloseste doar 10 dintre tastele masinii de scris pentru a desena peisaje sau pentru a recrea opere celebre de arta.

Paul a suferit intreaga viata de paralizie cerebrala si a descoperit ca tastele masinii de scris sunt mai usor de folosit pentru a desena decat o pensula. Din cauza bolii, miscarile sale sunt limitate insa perseverenta lui este fara limite.

 Locurile pe care le-a vizitat sunt sursele de inspiratie pentru desenele sale, care decoreaza acum culoarele azilului in care traieste din 1967.

Toti ajngajatii azilului sunt uimiti de talentul sau. "Eu nu pot scrie 12 cuvinte fara sa ma uit la taste si el creaza adevarate opere de arta", a marturisit una dintre angajatele caminului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.