O comuna din Olt ar putea primi titlul de „Polul minunilor din Romania”! Iata ce constructii s-au facut acolo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:03

Soseaua trece prin albia raului, iar parculete in care s-au investit aproape 200.000 de euro sunt locul ideal de plimbare pentru orataniile din sat.

Asta ca sa nu va mai povestesc despre palmieri! Explicatiile fostului primar sunt fabuloase! Au fost sapte minuni in toata lumea antica, insa lor li se pot adauga, cu succes, inca patru, contemporane, de la Cungrea.

Ce pod peste ape? Fostul edil a fost convins ca a tras lozul castigator cand a decis ca albia raului trebuie betonata. Rau nu i se pare nici actualului viceprimar. O fi apa acum doar cat s-o bati cu talpile papucilor, dar cand ploua, e prapad.



Desi pare greu de crezut aici nu este o balta, ci albia raului Cungrea Mica. A fost asfaltata pentru a putea tree masinile. Atunci cand nu ploua. In caz de precipitatii, apa ajunge si pana la case, iar circulatia este blocata.

Si nu e singura investitie fara cap, spun oamenii.  Iubitor  de natura, fostul primar a construit un parc in… parc.

I-a pus bancute, a facut locuri de joaca pentru copii, i-a adus pana si toaleta ecologica. Dar, singurii care profita de el sunt curcanii furisati din curti, ca sa-i ciuguleasca iarba inalta. Urmareste un material de pomina!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: