Dila - Rezumatul episodului 19

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Dragostea dintre Dila si Riza va invinge noul obstacol din calea fericirii lor?

Situatiile dramatice prin care trec personajele serialului “Dila” se precipita. Dragostea dintre Dila si Riza este pusa in pericol de posibila declaratie a lui Azer impotriva atacatorului sau. Melike este arestata, fiind principala suspecta ca l-ar fi impuscat pe Azer. Vestea aceasta echivaleaza cu o adevarata unda de soc pentru comunitate.

Insetat de razbunare, boierul Seyit incearca sa smulga informatii pretioase de la Azer despre adevaratul calau al acestuia.

Insa Azer prefera sa nu divulge numele atacatorului, fiind constient ca astfel s-ar putea afla si despre violul comis de el. “O sa-l pedepsesc eu cu mana mea pe cel care te-a impuscat. O sa-l omor eu insumi, Azer”, se framanta batranul.

Afland, in cele din urma, de arestarea femeii, boierul Seyit, are un acces de furie la adresa familiei Selamoglu si vrea sa-l intalneasca pe Riza imediat pentru a pune capat parteneriatului lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Si astfel o alta bariera intervine in calea dragostei dintre Riza si Dila! Caliti dupa atatea oprelisti, indragostitii sunt dispusi sa treaca peste orice obstacol si sa isi apere iubirea indiferent de rezultatul anchetei.

Pe parcursul anchetei, Melike neaga toate acuzatiile care i se aduc. In acest timp, Riza face mari eforturi pentru a afla daca mama lui este sau nu vinovata. Insa acesta este socat cand afla adevarul chiar de la mama sa. Pe de alta parte, procurorul care se ocupa de cazul lui Azer trebuie sa astepte ca acesta sa isi revina, pentru a-i lua declaratia.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.