VIDEO Iulia Albu, la shopping cu fetita ei, intr-o tinuta super provocatoare! Vantul i-a cam dat batai de cap si era sa lase totul la vedere!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Iulia Albu isi redecoreaza baia, se pare, conform imaginilor obtinute de paparazzii WOWbiz.ro! Pentru asta, a avut nevoie de o parere extrem de importanta de la Mikaela, fiica ei si-a lui Mihai Albu!

Iulia Albu si fiica ei au iesit impreuna la cumparaturi. Asortate, amandoua imbracate in alb, iar fashion editorul, in stilu-i caracteristic, cu un turban pe cap si ochelari supradimensionali. Iulia a intampinat ceva probleme cu vantul care, mai mult sau mai putin, a lasat-o cu lenjeria intima la vedere. Desi, dupa firul logic, se ridica o intrebare: poarta sau nu lenjerie intima?

S-a chinuit sa tina cu o mana de camasa, doar-doar n-o arata lumii intregi ceea ce ar trebui sa sa vada doar… persoanele autorizate! A intrat intr-un magazin cu produse pentru casa si, inainte de a consulta

un specialist, a studiat cu atentia gama de oferte.

A asteptat apoi sa primeasca si o oferta concreta din partea magazinului si, dupa ce si-a facut o idee despre produsele de care este interesata, a cerut si o a doua parere de la cea mai importanta persoana din viata ei, Mikaela. Impreuna, au ales faianta, robinetul si alte accesorii pentru baie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

final, au batut palma, astfel ca Iulia se poate apuca linistita de redecorat! Avem doar o singura rugaminte: Iulia, vrem si noi sa vedem rezultatul final!