IREAL! Cum au reusit doi barbati sa fure o vaca dintr-o curte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:07

Cine fura azi un ou, cu boul sau vaca va avea mult mai mare bataie de cap maine.

 

Pai, ganditi-va putin, unde poti sa ascunzi un animal de cel putin o jumatate de tona? Hotul din imaginile urmatoare a gasit, insa, rapid solutia!
Priviti cu atentie aceste imagini. O vaca, frumoasa, neagra, paste linistita intr-o curte. Langa ea o masina alba. Nimic neobisnuit.
La un moment dat, usa din spate a masinii se deschide. Apare cineva si arunca, probabil, boabe de porumb pe jos.
Imediat, animalul e interesat si incepe sa manance. Omul intra in masina.
De pe locul soferului coboara un alt barbat. Se apropie usor de vaca sa nu o sperie si incepe sa impinga.
Si da-i si impinge, si da-i si indeasa vaca in masina!
Nu stim daca omul a furat un ou si acum vrea sa puna in aplicare proverbul, dar imaginile il arata cum incearca din rasputeri sa inchida usa.
Si se chinuieste, nu gluma! Iar cand a reusit, s-a urcat la volan si dus a fost, cu tot cu vaca.

Pai, ganditi-va putin, unde poti sa ascunzi un animal de cel putin o jumatate de tona? Hotul din imaginile urmatoare a gasit, insa, rapid solutia!

Priviti cu atentie aceste imagini. O vaca, frumoasa, neagra, paste linistita intr-o curte. Langa ea o masina alba. Nimic neobisnuit. La

un moment dat, usa din spate a masinii se deschide. Apare cineva si arunca, probabil, boabe de porumb pe jos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat, animalul e interesat si incepe sa manance.

Omul intra in masina. De pe locul soferului coboara un alt barbat. Se apropie usor de vaca sa nu o sperie si incepe sa impinga. Si da-i si impinge, si da-i si indeasa vaca in masina!Nu stim daca omul a furat un ou si acum vrea sa puna in aplicare proverbul, dar imaginile il arata cum incearca din rasputeri sa inchida usa. Si se chinuieste, nu gluma! Iar cand a reusit, s-a urcat la volan si dus a fost, cu tot cu vaca.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.