Divortul s-a pronuntat, dar telenovela Adriana Bahmuteanu- Silviu Prigoana continua! Iata ce isi reproseaza cei doi fosti soti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:09

S-o fi pronuntat al cincilea divort dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, dar ei mai au destule de lamurit in instanta.

De data aceasta omul de afaceri i-a pregatit o surpriza de zile mari vedetei TV.  Divortul s-a pronuntat dar telenovela Adriana Bahmuteanu- Silviu Prigoana continua. Si cum altfel, decat cu acuze, nemultumiri si fara regrete…de parca 11 ani ar trecut ca intr-o clipa!

Silviu Prigoana nu se lasa! Desi scrie negru pe alb ca desfacerea casatoriei s-a produs exclusiv din vina sa, el crede altceva!

Adriana vrea custodia exclusiva a minorilor dar instanta a decis ca ambii parinti sa aiba grija de cei doi baieti.


Ba divortati, ba impreuna, ba se iubesc, ba nu se mai saluta. Este o povestea care nici  pe departe se apropie de final. Cum vor face pace si cum se vor putea ocupa impreuna de cei doi copiii, nimeni nu stie. Nici chiar ei.

Un lucru e clar: vor mai da nas in nas pe la Tribunale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.