Leo a facut-o de ras in ultimul hal pe Renata! "Am luat-o de la sat! Era plina de celulita! Am combinat-o cu o geanta fake!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 09:55

Leo de la Strehaia a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre tot ce s-a intamplat intre el si Renata.

El a povestit cum a cunoscut-o inca de mica si cum s-a ambitionat sa o cucereasca. "Renata si mama ei m-au manipulat. Eu eram prin emisiuni si imi dadea mesaje ca vrea sa ne impacam. Ea este cu altcineva acum, dar mereu imi dadea mesaje sa ne impacam. Acum patru ani de zile eram cu Jasmine, dansatoarea. Dupa ea am plans mult, stateam noptile in pat si plangeam de dorul ei.

Pe Renata o stiu de mica, am zis ca o iau, o spal, o smecheresc, o bag la televizor si aia e, o fac cea mai smechera din Romania. Eu am stat la Pitesti un an de zile sa o combin. Ea nu cadea deloc si atunci m-am combinat cu toate prietenele ei. Le dadeam cate 100 de milioane la fiecare doar ca sa vada ea ca ele au bani si ea n-are.
Iubitul Renatei de atunci lua lemne cu caruta si le vindea, n-avea bani. Ii dadea 1 milion pe saptamana."  Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”