Sperantele incep sa creasca o data cu semnele de ameliorare pentru Gabriel Cotabita! Uite ce verdict dau medicii

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 09:40

De 20 de zile, rudele, cunoscutii, dar si cei care il indragesc se roaga pentru el.

Oare rugaciunile pot infaptui un miracol? Medicii sunt sceptici, dar speranta ramane vie. Doctorii l-au supus pe artist unui examen neurologic extrem de complex. Rezultatele sunt imbucuratoare pentru familie, insa, medicii raman in continuare rezervati.

Sperantele incep sa creasca o data cu semnele de ameliorare pe care le-a prezentat artistul la cel mai recent examen neurologic. Pe o scara de la 1 la 15, cantaretul are un scor de 8, ceea ce inseamna ca  raspunde la anumiti stimuli, printre care si durerea.

In ziua in care Gabriel Cotabita a fost adus la Spitalul Floreasca, la acelasi test neurologic, a obtinut punctajul 3. Asa ca intreg tratamentul de care a beneficiat pe parcursul celor 20 de zile la Spitalul Floreasca a ajutat enorm la ameliorarea starii de sanatate a cantaretului: „Este stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie, dar necesita in continuare perioade intermitente de ventilatie mecanica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel Cotabita da cea mai grea batalie cu viata pana acum. Familia, prietenii si apropiatii, cu  totii speram sa iasa invingator.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.