Agricultura ecologica prinde teren in Romania. Ultimul trend in domeniu este cel al legumelor si fructelor bio

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:10

Producatorii au inceput sa se inmulteasca iar clientii abia acum inteleg ce inseamna sa se hraneasca sanatos.

Mihaela are 36 de ani locuieste in Bucuresti, insa are intr-o comuna din Prahova, 3000 de metri  patrati de teren. Aici s-a gandit ca este bine sa faca agricultura ecologica. Asa ca femeia a plantat rosii, castraveti, broccoli, varza si chiar  plante aromatice.

Agricultura ecologica presupune multa indemanare si rabdare. Polenizarea  plantelor se face cu bondari, iar umiditatea in sol se pastreaza cu o folie speciala. Nici nu se pune problema de chimicale.



Si domnul Constantin  a intrat de doi ani in  randul celor care  se ocupa cu agricultura ecologica. El cultiva atat legume cat si fructe bio. Cot la cot cu domnul Constantin, in solar si pe camp, muncesc toti membrii familiei sale. Primii care dau note legumelor bio sunt copiii domnului Constantin. Chiar daca  legumele bio necesita multa munca, se pare ca numarul celor care se ocupa de agricultura ecologica creste de la an la an, semn ca romanii au inceput sa inteleaga cat de important este sa manace sanatos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: