Dila - Rezumatul episodului 21

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

O surpriza ii asteapta pe Dila si Riza in ziua nuntii.

Dila isi gaseste calul mort si se infurie cand constata ca animalul, cadou de nunta din partea sotului sau, fusese otravit cu sange rece. Dupa ce Riza afla despre ultima fapta miseleasca a mamei sale, acesta ii reproseaza comportamentul sadic si hotaraste sa plece de acasa, in ciuda rugamintilor acesteia.

"M-ai pierdut, mama! N-o sa ma mai vezi niciodata. S-a terminat! De acum incolo, nu mai esti mama mea”, ii spune Riza raspicat mamei sale.

Aceasta este socata si se roaga disperata de fiul ei sa nu ia aceasta decizie radicala.

Azer, care detine o scrisoare ce dovedeste iubirea dintre Dila si Riza, intentioneaza sa i-o arate tatalui sau, care se afla inca la inchisoare in urma accidentului provocat. Insa acest demers este amanat din cauza unei intorsaturi neasteptate.

Preocupat de viitorul familiei, boierul Seyit va face o miscare strategica ce va modifica echilibrul intregii familii.
Batranul isi face testamentul si ia o decizie radicala.

In ciuda tuturor obstacolelor, Dila si Riza decid sa se casatoreasca, stabilind ziua nuntii. Acestia hotarasc sa isi uneasca destinele desi familiile lor erau in plin conflict.

Pe de alta parte, Azer continua sa o chinuie pe Fatma, tulburandu-i linistea. Aceasta decide sa puna capat amenintarilor barbatului si merge la inchisoare sa il viziteze pe boierul Seyit pentru a-i dezvalui tot raul pricinuit de Azer.
Vestile despre faptele josnice ale fiului sau cad ca un trasnet peste batran care constientizeaza cu regret ca a crescut un monstru.

In acest timp, Dila si Riza sunt pregatiti sa se casatoreasca, insa fericitul eveniment este intrerupt de o veste socanta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: