Medicii spuneau ca nu va mai trai dupa ce inima a incetat sa ii mai bata! E cutremurator ce s-a intamplat dupa ce i-au pus bebelusul in pat, langa ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:10

Cazul de mai jos a uimit medicii unui spital din Marea Britanie, care nu isi pot explica ce s-a intamplat.

Holli Cheung, o femeie in varsta de 36 de ani, a ajuns in stare foarte grava la spital cu dureri cumplite. In urma investigatiilor, doctorii au descoperit ca pacienta suferea de miocardita virala, afectiune care i-a provocat umflarea muschiului inimii si functionarea incorecta a acestui organ.

Medicii au incercat sa o ajute, insa in cele din urma Holli a intrat in stop cardio-respirator. Desi a fost resuscitata timp de 45 de minute, femeia nu si-a revenit si a ramas conectata la un aparat care sa ii sustina functiile vitale.



Situatia era atat de grava incat familia a fost anuntata sa se pregateasca pentru ce este mai rau. Intr-o zi insa, in timpul unei vizite, sotul ei l-a lasat pe baietelul lor, in varsta de doar 3 luni, sa doarma in pat alaturi de ea.

In mod miraculos inima lui Holli a inceput sa bata din nou, iar in cele din urma aceasta si-a revenit complet.


"Multi spun ca ceea ce s-a intamplat este un miracol. Nici medicii nu au gasit nicio explicatie logica. Stiu doar ca baietelul meu este motivul pentru care inca traiesc si pentru care trebuie sa lupt si sa inving aceasta boala", a declarat mama.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”