Iubita lui refuza sa se casatoreasca cu el din cauza a ceea ce are pe corp! Uite cum arata acest baiat fara tricou

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:11

Desi, la prima vedere, tanarul din imaginea alaturata pare normal, el ascunde sub camasa o serie de detalii din cauza carora prietena lui refuza sa ii devina sotie.

Tom, acum in varsta de 31 de ani, recunoaste ca a facut o mare greseala in tinerete, cand a ales sa isi tatueze mai multe lucruri ciudate pe corp. Spre exemplu, el si-a inscriptionat deasupra buricului un buldog alaturi de un steag britanic, iar sub el doua sageti care indica spre zona lui intima.

Alte doua tatuaje reprezinta numele unor foste iubite, unul dintre ele fiind scris cu caractere chinezesti.

Tom spune ca acum ii este jena de multe ori cand este nevoit sa isi dea tricoul jos si ca regreta ca si-a facut asemenea tatuaje.

Jennifer, iubita lui actuala, a acceptat in cele din urma sa ii fie logodnica, insa spune ca nu se va casatori cu el pana cand nu va scapa de aceste desene oribile de pe corp.

Pentru a rezolva situatia, barbatul este decis sa elimine o parte dintre tatuaje, urmand ca pe altele sa le acopere cu noi desene.



Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.