Horoscopul saptamanii 1-7 iunie! Afla ce ti-au pregatit astrele in prima saptamana a lunii

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:12

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 1 - 7 iunie 2015.

Iata cum sunt influentati nativii incepand cu data de 1 iunie:

BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta puneti mare accent pe latura financiara a existentei dumneavoastra. Trebuie sa va obisnuiti sa faceti economii mai mult decat pana acum si sa va intocmiti cateva planuri de vacanta. Oferte sunt destule, dumneavoastra sa alegeti ce va place.
TAUR 21.04-21.05: In perioada urmatoare, meteorologii astrali va prognozeaza mult soare in viata dumneavoastra si va presara destule surprize placute.
Primiti niste daruri surprinzatoare de la o persoana apropiata. Relatia cu partenerul de viata va creeaza insa mici conflicte de pe urma carora faceti adevarate crize de gelozie.
GEMENI 22.05-21.06: Cautati sa va gasiti echilibrul vietii pe care in ultima perioada se pare ca l-ati cam pierdut. Perechea dumneavoastra va creeaza mici probleme legate, mai ales, de neintelegerile din domeniul gastronomic. Daca sunteti mai concilianti, sigur veti avea si rezultele pe masura rabdarii.
RAC 22.06-21.07: Este timpul sa va hotarati o data pentru totdeauna care este calea pe care o urmati si sa va rezolvati micile conflicte de relatie. Feriti-va sa va mai comparati cu ceilalti si faceti propriile alegeri, nelasandu-va influentati de nimeni. Mare atentie la... citeste mai multe pe kfetele.ro!

BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta puneti mare accent pe latura financiara a existentei dumneavoastra.

Trebuie sa va obisnuiti sa faceti economii mai mult decat pana acum si sa va intocmiti cateva planuri de vacanta. Oferte sunt destule, dumneavoastra sa alegeti ce va place.

TAUR 21.04-21.05: In perioada urmatoare, meteorologii astrali va prognozeaza mult soare in viata dumneavoastra si va presara destule surprize placute. Primiti niste daruri surprinzatoare de la o persoana apropiata. Relatia cu partenerul de viata va creeaza insa mici conflicte de pe urma carora faceti adevarate crize de gelozie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

GEMENI 22.05-21.06: Cautati sa va gasiti echilibrul vietii pe care in ultima perioada se pare ca l-ati cam pierdut.

Perechea dumneavoastra va creeaza mici probleme legate, mai ales, de neintelegerile din domeniul gastronomic. Daca sunteti mai concilianti, sigur veti avea si rezultele pe masura rabdarii.

RAC 22.06-21.07: Este timpul sa va hotarati o data pentru totdeauna care este calea pe care o urmati si sa va rezolvati micile conflicte de relatie. Feriti-va sa va mai comparati cu ceilalti si faceti propriile alegeri, nelasandu-va influentati de nimeni.

Mare atentie la... citeste mai multe pe kfetele.ro!