O vacuta trebuia sa ajunga la abator, pentru a fi taiata. Cand au vazut SEMNUL cu care s-a nascut pe frunte, au lasat-o sa traiasca

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:12

Angajatii unei ferme s-a indragostit imediat de o vacuta care s-a nascut cu o forma geometrica perfecta pe frunte.

Valentine a fost crutata si nu a mai ajuns intr-un supermarket sub forma de antricot pentru ca tot cei care o vad sunt uimiti de semnul in forma de inima pe care il are pe frunte.

Animalul a ajuns la o ferma din Mare Britanie luna trecuta, de unde trebuia sa fie trimisa, peste cateva luni, la un abator. Dupa ce i-au vazut semnul distinctiv, angajatii fermei au decis sa o pastreze ca mascota si sa o boteze "Valentine".

"E adorabila, toti o iubim. Avem de gand sa o pastram, pentru ca va fi o adevarata atractie pentru vizitatorii nostri", a declarat Clare Rosier, managerul fermei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentine a fost unul dintre cei 21 de vitei nascuti in 2015 la ferma.

O parte dintre animale sunt pastrate pentru reproducere in timp ce altele sunt vandute pentru carne.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.