S-a lasat impuscat in organele genitale. Uite ce s-a intamplat la cateva secunde dupa impuscatura

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:12

Ai nevoie de curaj ca sa te lasi impuscat in testicule, dar aceasta a fost singura cale pentru un inventator de a testa un echipament de protectie pentru sportivi.

Jeremiah Raber are 38 de ani si e fondatorul companiei  Nutshellz, ce produce o cupa proiectata pentru a proteja testiculele barbatilor de orice pericol, de la o minge care circula cu 150 de kilometri pe ora la un glont care zboara cu 3000 de kilometri pe ora.

Raber si-a imaginat produsul dupa ce luptatorul lui preferat de MMA a pierdut o lupta in urma unei lovituri in zona intima.

Produsul e folosit si de sporitivi, dar majoritatea livrarilor sunt catre armata, politie si trupele speciale. Ca sa dovedeasca rezistenta produsului sau, Raber a ales sa il testeze in persoana si s-a lasat impuscat cu o pusca de calibrul 22. Videoclipul a fost postat pe site-ul companiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu

incercati asta acasa"
, spune Raber in videoclip, dupa care isi pune echipamentul de protectie si se aseaza in fata pustii semiautomate. Iata imaginile: