Vrei un bust mai generos? Andreea Antonescu si-a marit sanii cu ajutorul plantelor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 07:05

Un simbol al feminitatii sunt, fara indoiala, sanii, motiv pentru care majoritatea femeilor sunt capabile de orice sacrificiu pentru a-si mari bustul.

Sanii sunt un simbol al frumusetii si tineretii, chiar si al fertilitatii. Indiferent daca sunt mari sau mici, sanii trebuie sa aiba un aspect frumos si ferm. Asadar va propunem un program simplu, sigur si natural pentru marirea bustului, tratamentul Clinica Bust.

Tratamentul Clinical Bust, format din pastile si crema, se urmeaza timp de 60 de zile si asigura o marire de pana la 10 centimetri.



"Dupa ce am slabit, mi-am dorit sa-mi maresc bustul, dar fara sa apelez la chirurgia estetica. La recomandarea prietenei mele am folosit tratamentul Clinical Bust si mi-am marit sanii in mod natural", a declarat Andreea Antonescu.


Produsele naturale Clinical Bust contin un amestec de plante ce produc o reactie asemanatoare cu cea din perioada pubertatii, ingredientele din plante dau estrogen.


In aceasta maniera are loc marirea tesutului delicat din interiorul sanilor. Astfel de produse nu contin in compozitia lor hormoni, ci numai plante speciale care stimuleaza productia de estrogen in mod natural. Se poate cumpara si din Romania de pe magazinul online www.clinicalbust.ro.


Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.