Povestea care te va face sa lacrimezi! I-au luat singurul prieten pe care il mai avea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:17

Sunt imagini extraordinare filmate in urma cu un an si jumatate: el este Liviu, un om al strazii, iar el e copilul lui, Bursuc.

Soarta a fost crunta cu amandoi, iar asta i-a unit. Catelandrul avea pe atunci numai 3 luni si din cauza unor oameni rai ajunsese intr-un carut cu rotile. Era trup si suflet alaturi de cel care i-a salvat viata.

Numai caruciorul cainelui i-a mai ramas lui Liviu si multe lacrimi amare. Bietul om isi aminteste cum miercurea trecuta, hingherii l-au ridicat pe Bursuc de langa el, fara nicio explicatie.

Degeaba a incercat barbatul sa induplece autoritatile. Bursuc a fost urcat in duba si dus la biobaza, acolo unde ar fi trebuit sa fie ingrijit, conform legii, pret de 14 zile lucratoare. In tot acest timp, oricine putea sa vina sa-l adopte cu forme legale. Nimic din toate acestea nu s-a intamplat.

Miercuri trecuta, Bursuc a ajuns in Biobaza. Acolo, medicul veterinar a decis, dintr-o scurta privire, ca patrupedul este paralizat si ca are o hemoragie interna.

Cainele fericit a devenit, din senin, o cauza pierduta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul responsabil cu decizia de a-l adormi pe Bursuc pentru totdeauna n-a adaugat la dosar nicio radiografie care sa dovedeasca starea critica in care s-ar fi aflat patrupedul, ci numai o foaie cu concluzii.

Poate pentru ca nu exista justificare la cele intamplate, echipa Stirilor Kanal D care i-a oferit dreptul la replica, nu a primit niciun raspuns.

Decebal Fagadau, primarul interimar al Constantei, spune ca cei care sunt vinovati de moartea lui Bursuc vor plati in fata legii. Pana atunci, insa, ramane in urma un om al strazii cu sufletul inecat in durere si cu amintirea unui copil care i-a fost luat din brate pentru totdeauna.