Petrecere - surpriza de ziua lui Teo! Cum a reactionat vedeta TV cand si-a vazut toti prietenii stransi la un restaurant

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Teo a avut parte de o surpriza emotionanta de ziua ei. Toti prietenii apropiati s-au strans la un restaurant pentru a o sarbatori pe vedeta. Evident, Teo nu a stiut nimic despre acest lucru.

Teo: Am avut parte de multe mari surprize. Sunt atat de fericita incat mi se pare ca visez. Mi-am dat seama ca, de fapt, e realitate ce mi se intampla ca l-am strans pe Mircea (n.r Mircea Badea) in brate.

 

Reporter: Exista ceva ce ti-ai mai dori?

 

Teo: Toti ne dorim cate ceva. Imi doresc un Segway. M-a tot intrebat o colega ce imi doresc, asa ca pana la urma va marturisesc! Vreau un Segway! Habar n-am sa merg pe el, o sa-mi rup gatul, dar uite ca v-am spus!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Reporter: Ma uit la tine si n-am cum sa nu te complimentez! Ai slabit muuult, arati bine. Vrei sa mai slabesti?

 

Teo: Da, mai vreau sa mai slabesc. Americanii spun ca nu exista niciodata un om prea bogat sau prea slab. M-am saturat sa faca lumea misto de mine ca sunt grasa, Acum, vreau sa rada lumea ca sunt slaba si desteapta. Si mi-as mai dori sa rada ca sunt bogata.

“Ha, ha ha, uite-o p-aia cat de bogata e!”. Asta as vrea sa aud. Citeste continuarea pe wowbiz.ro !##VIDEO139046##

 

Taguri: