Acest baietel si-a lasat parul sa creasca lung iar toata lumea a ras de el! Cand au aflat insa de ce a facut acest lucru multi au fost emotionati pana la lacrimi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 06:05

Acum 2 ani si jumatate, Christian McPhilamy, un baietel in varsta de 8 ani din Statele Unite, a decis sa nu se mai tunda si sa isi lase parul sa creasca lung.

Acest lucru i-a atras o multime de rautati din partea colegilor, care au ras si si-au batut joc de el. In plus, deseori, Christian era confundat cu o fata de foarte multe persoane.

Baietelul insa nu a luat in seama nimic deoarece avea un scop nobil, pe care l-a tinut ascuns: el a facut acest lucru pentru a-si dona pletele, in scopul realizarii de peruci destinate copiilor bolnavi de cancer.



Micutul marturiseste ca nu s-a simtit foarte bine in momentele in care i se adresau cuvinte urate, insa spune ca totul a meritat si ca acum este foarte fericit pentru ca a putut sa isi ajute semenii.

Cazul lui a devenit cunoscut, iar acum toata lumea il respecta pentru gestul pe care l-a facut.






Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: