Cainele Gabrielei Cristea si-a revenit dupa trauma! Tavi Clonda, sotul prezentatoarei tv, a luat o masura neasteptata: "Vom aduce dresor acasa!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

In urma cu trei sapatamani, Gabriela Cristea a avut o interventie in emisiunea sa, unde a povestit de-a fir a par o intamplare nefericita de care avusese parte recent.

Pe scurt, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D isi dusese catelusul, un exemplar superb din rasa ciobanesc german pe nume Oxford, alintat Oxi, la un hotel special creat pentru animalele de companie. Oxi ar fi trebuit sa fie gazduit in regim de lux si sa primeasca lectii de dresaj speciale.

Gabi Cristea se afla atunci in focul pregatirilor de cununie, urma sa fie si nasa de botez, iar solutia aleasa parea sa fie cea salvatoare.

Din pacate insa, cand au mers sa isi recupereze patrupedul, Gabi si Tavi Conda au descoperit ca Oxi era bolnav, slabise si au ajuns cu el la spital.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16782912/1/media-143365747810361000.jpg
“L-am dus acolo, am platit pentru a-l tine, i-am dus vitaminele lui si, credeti-ma, nu costa putin, si mancarea preferata. Cand l-am luat de acolo, ce sa vezi: catelusul nostru slabise, facuse un soi de indigestie si se imbolnavise foarte rau.

In momentul in care l-am luat am mers cu el la un veterinar, acesta constatand ca Oxford fusese tinut in conditii improprii, intr-un spatiu murdar si plin de fecale, probabil abandonat si neglijat si suferise atat de mult incat se topise pe picioare”, declara la jumatate lunii mai Gabriela Cristea la Kanal D. /www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16782912/1/media-143365747726897100.jpgIntre timp, lucrurile s-au asezat si dupa o munca sustinuta si multa atentie, Oxi si-a revenit si a fost pus pe picioare de stapanii sai.
“Acum e bine, are in jur de 40 de kilograme, adica a luat cam cinci de cand a revenit acasa. E fericit si multumit in curtea lui, in spatiul pe care il cunoaste. Cainele nostru nu va mai merge in astfel de stabilimente. Vom aduce pe cineva acasa pentru el, care sa il dreseze si sa il invete comenzi scurte in mediul lui, fara sa il streseze si sa ii aplice metode drastice, a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: