Christian Sabbagh, invitat la aniversarea de 100 de ani a celei mai mari admiratoare a sa

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Mamaie Victoria isi duce veacul in satul Comoara din judetul Teleorman. La 100 de ani de viata povesteste despre viata ei cu emotie in glas: „n-am plecat niciodata, aici m-am nascut  si de aici ma ia popa”. Timpul a lasat urme adanci asupra chipului ei.

Nu a avut o viata usoara, dar a depasit fiecare hop cu capul sus, iar acum are parte de prieteni care au grija de ea chiar in casa parinteasca.

O privesti si nici nu iti vine sa crezi ca au trecut doua razboaie mondiale pe langa ea.

A ridicat case, a trecut prin doua casnicii, insa, nu a avut parte de copii. Astazi, toata averea ei sta intr-un cufar, pastrat cu grija de doamna Nuti, nepoata  care o ingrijeste astazi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot

satul a venit la ziua doamnei Victoria si nu mica le-a fost mirarea cand l-au vazut pe insusi Christian Sabbagh intrand pe poarta.  Ce nu stiati despre doamne Victoria este faptul ca este cel mai mare fan al lui Christian Sabbagh, asa ca nepoata i-a facut o surrpiza cat pentru 100 de ani.

Urmariti imaginile:##VIDEO139336##

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.