Zodiacul defectelor! Afla care sunt cele mai mari defecte si slabiciuni ale zodiilor!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:28

Fiecare zodie are defecte si slabiciuni pe care trebuie sa le afli. Iata ce spun astrele.

BERBEC- Nativii zodiei Berbec sunt obsedati dupa control si putere. Intotdeauna se arunca cu capul inainte fara sa stea prea mult sa analizeze riscurile. Despre ei se zvoneste ca sunt hotarati si nerabdatori, permanent aflati in competitie cu ceilalti. Le place sa dea ordine, asteapta sa fie ascultati si li se potriveste ca o manausa pozitia de lideri. De asemenea, se mai spune ca sunt incapatanati, autoritari si adesea insista sa se impuna in fata celorlalti.



TAUR- Nativii zodiei Taur sunt persoane visatoare, pasnice care cauta armonia si echilibrul in viata. Se spune despre ei ca ascund o personalitate puternica in spatele imaginii firave. Tacuti la prima vedere, au tendinta de a exagera pretinzand ca stiu raspunsul la toate problemele. Se supara usor, insa avantajul este ca le trece la fel de repede. Sunt usor de enervat si nu suporta sa fie contrazisi.


GEMENI- Gemenii sunt comunicativi, instabili, permanent aflati in criza de timp. Nu le place foarte mult sa munceasca si trateaza cu superficialitate proiectele care nu le trezesc interesul. Se grabesc mereu sa culeaga laudele, desi nu abordeaza intotdeauna metode juste pentru a castiga. Se mai spune despre ei ca le place sa barfeasca si nu gusta criticile la adresa lor.  

RAC- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.