Cristiano Ronaldo are o noua iubita putred de bogata iar Angelina Jolie se apuca de... pilotaj. Ce au mai facut vedetele internationale in ultima saptamana

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Nu trece o saptamana fara o despartire neasteptata. De data aceasta, i-a sosit randul lui Ben Affleck.

Cristiano Ronaldo a fost surprins de paparazzi cand dansa de mama focului, la bustul gol, pe un yacht din Saint Tropez. Daca va intrebati cine l-a insotit la party-ul nebun, aflati ca fotbalistul se iubeste cu mostenitoarea imperiului Topshop, Chloe Green. Iar daca tot i-am admirat abdomenul perfect, va aratam si cum se antreneaza starul, in compania fiului sau. La doar patru ani, Cristiano Ronaldo Jr vrea sa ii calce pe urme.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783012/1/media-143385029955002800.jpg

Angelina Jolie a schimbat prefixul si e pe punctul de a-si schimba si meseria. Cu ocazia implinirii varstei de 40 de ani, Angi a primit de la sotul ei, Brad Pitt, un cadou foarte “costisitor”, mai exact, un hidroavion model vintage, pentru care actorul a platit jumatate de milion de dolari. Angelina nu il va folosi doar ca pasager, ci si ca pilot, intrucat va incepe curand cursurile de pilotaj.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783012/1/media-143385029900611400.jpg

Este unul dintre cei mai mari designeri ai lumii si a depasit deja pragul varstei de 80 de ani, dar asta nu-l impiedica sa petreaca asa cum ii pofteste inimioara. Giorgio Armani a iesit zilele trecute la plaja pe Insula Formentera din Spania pentru o sesiune de rumeneala! Trebuie sa recunoastem ca se tine bine la varsta lui, dar parca soarele l-a facut sa arate ca un curcan abia iesit din cuptor.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783012/1/media-143385030006245200.jpg

Britney Spears este o veritabila diva…atunci cand apare la tv, iar cand iese pe strada, nu ai da doi bani pe ea! Propunem sa comparam imaginile surprinse recent de paparazzi, cu cele din noul ei clip “Pretty Girls”! Bagam mana in foc ca piciorusele lui Britney au fost alungite si subtiate in Photoshop. E drept ca aceasta practica a cosmetizarii este din ce in ce mai folosita.

Chiar si in celebrul film “Sex and the City 2”, divele de pe ecran parca nu corespund cu cele d in realitate. In film sunt mai tinerele, mai sclipitoare si lipsite de imperfectiuni!


Dupa 10 ani de iubire ca-n filme, s-a ales praful de mariajul dintre Ben Affleck si Jennifer Garner. Gurile rele susotesc ca cei doi au divortat in secret saptamana trecuta si acum trebuie sa imparta 150 de milioane de dolari si sa stabileasca custodia celor 3 copii ai lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bineinteles ca, in prezent, multi sunt cei care se roaga ca Ben sa se intoarca la sexoasa J.LO.  Intr-adevar, daca e sa aruncam un ochi in trecut, observam clar ca actorul a fost marea iubire a divei latino.

Il sorbea din priviri de fiecare data si el era Universul ei. Viceversa n-a fost valabila, caci stiti vorba aceea: intr-o relatie tot timpul un partener iubeste mai mult decat celalalt.

Jennifer era toata calare pe el, dar Ben parca nu ii raspundea cu aceeasi caldura. In schimb,  in casnicia cu Jennifer Garner, Affleck, a parut mult mai implicat si mai "in love" decat a fost vreodata cu J.Lo. Daca luam la puricat si mariajul lui J.Lo cu Marc Anthony, realizam ca sclipirea pe care o avea in ochi in preajma lui Ben, ii lipsea cu desavarsire atunci cand poza la bratul artistului.

Asadar, daca Lopez a tanjit tot timpul la dragostea ei adevarata, poate intr-un final se va intoarce la ea.

##VIDEO139305##