Au incremenit cand au vazut dimineata ca picioarele fetitei lor de 4 ani sunt pline de vanatai! Ce au descoperit dupa ce au mers de urgenta la doctor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:32

Parintii unei fetite de 4 ani au trait un adevarat cosmar dupa ce micuta a fost la un pas sa ramana fara ambele picioare.

Totul a inceput cand Bo, cea mica, a facut o forma mai agresiva de varicela. In timpul tratamentului pe care il urma, ea se plangea foarte des ca o dor picioarele, insa parintii credeau ca exagereaza si nu o ascultau.

Intr-o dimineata insa, dupa ce au intrat in camera ei, au observat ca membrele ii erau acoperite aproape in intregime de vanatai. Speriati, au fost de urgenta la un control, unde au primit o veste devastatoare.



Se pare ca varicela a provocat aparitia unei alte boli extrem de grave, numita purpura fulminans, o forma grava de septicemie, care ii punea viata in pericol.

Bo a fost nevoita sa stea 2 luni si jumatate intr-un scaun cu rotile si sa urmeze un nou tratament extrem de agresiv, cu antibiotice. Riscurile erau mari, iar daca organismul nu raspundea cum trebuie, micuta putea ramane fara ambele picioare.


Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar acum fetita este din nou un copil normal, care se bucura de viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”