VIDEO Iar a fost iures mare! Anca s-a enervat si a injurat-o pe Loredana! "Tarfo, vin si te trag de par"- Leo a sarit sa ii ia apararea: "Esti nesimtita?"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Confruntare soc si in seara asta intre Anca si Loredana. Fosta nevasta a lui Leo s-a enervat rau si a vrut sa intre in platou peste rivala ei.

"Facem bani cu Loredana la Strehaia, ii vindem silicoanele. Ii donam un rinichi, o bucata din ficat, nu are nevoie de tot, oricum", a spus Anca. Loredana n-a suportat si a inceput sa comenteze. "Tarfo, vin si te trag de par", a amenintat piranda.

"De ce o faci tu tarfa? De ce esti nesimtita?", s-a suparat Leo si a vrut sa se duca peste Anca in celalalt platou si sa ii ceara socoteala.



"Pentru mine nu insemni nimic, esti doar o papusica, o papusica umflata cu pompa", a spus Anca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.